This Is Not Your Father'S Smaltyn. - Layin A Strip For The Higher Self State Line

Solen skiner

Posted April 30, 2015, 12:49 a.m. By smaltyn

Just nu har man vaknat i huvudet rätt så bra. Det börjar gå bra och man fokuserar på jobbet som in i. Med lite musik så kan ju allt gå till slut. Sitter samtidigt och snackar med en vän ifrån jobbet på msn. Jag jobbar hemifrån idag och det är verkligen jätte skönt att man ska kunna göra så. För man har ju så mycket på huvudet och är man inne på jobbet. Man måste ju försöka ta för sig nu bara för man har ju snart dessutom en stor flytt att göra. Det kommer ju bli jätte spännande. De är mamma och pappa som ska flytta så här gäller det att samla krafter för det är ju inte så lite grejer som de besitter ändå. Men nu ska man ut en sväng i solen en stund.