This Is Not Your Father'S Smaltyn. - Layin A Strip For The Higher Self State Line

Glas som håller

Posted Aug. 10, 2017, 6:48 p.m. By smaltyn Tags: Mobiltelefoni

När man har en ny fin telefon som verkligen fungerar bra så kan man se till att verkligen klarar av att hålla den fin. Kanske man köper skal till den och kanske man njuter på det sättet. Men om man känner att man inte klarar av detta så kanske man ändå kan se till att verkligen vilja göra lite annat för att kunna hålla den fräsch. Det handlar om att kunna göra en bra sak och att också vilja göra detta för alla som vill det med på idéen med att ha en telefon som är hel. Men vad gör man om olyckan är framme och man inte vet vad som skall tas till? Då kan man se till att laga sitt iPhone glas på samma sätt som man verkligen gillar. Ja det handlar om att kunna se till att få fram något mer, något som man känner för och något som man gillar med, för att lyckas med att få till en riktigt bra sak med luren som man så mycket tycker om.

Kross-säkert glas?

Frågan är om det är möjligt att skaffa ett glas som man så mycket tycker om och vill ha till? Ja det finns hårda glas som används på ett bra sätt och som också gör att man får fram alla detaljer i bilderna som man visar med. Om detta ä fallet så kan man se till att njuta och åtnjuta lite mer saker så att man också kan få till detta med ett bra glas också. Så tro det eller ej men allt är möjligt om man ser till att göra det på det sättet som är bäst. Så som kontenta och summa summarum så kan man säga att om luren går sönder i glaset så är det bara att laga istället för nytt.